Hebbeding: Een draagbare subwoofer als horloge

Hoofdtelefoons kunnen tegenwoordig een behoorlijk mooi en diep geluid geven, zelfs in de relatief goedkopere prijsklassen. Maar je zult de bass nooit kunnen ervaren zoals bij een concert, discotheek of goede thuisinstallatie. Het gevoel ontbreekt gewoon. Maar daar hebben ze nu een leuk hebbeding voor ontwikkeld. Een draagbare subwoofer voor om je pols. Een nep horloge voor mannen en vrouwen. De Lofelt Basslet.

De Lofelt Basslet is een draagbare subwoofer om je pols. Hij zorgt er voor dat je de diepe geluiden niet alleen hoort via je hoofdtelefoon maar ook voelt door je hele lichaam. Alsof je bij een concert voor de subwoofers staat. Een volledig nieuwe ervaring die een hoofdtelefoon alleen nooit zal geven.

 

De draagbare subwoofer in detail

Toegegeven het is niet het mooiste apparaat aan je pols. De Lofelt Basslet heeft niet eens een horloge-functie. Dat zou overigens wel een waardevolle aanvulling zijn bij een eventuele update van het apparaat. Maar waar de Basslet wel goed in is, is het creëren van een hele nieuwe ervaring tijdens het luisteren van muziek, gamen en film kijken of zelfs tijdens het spelen met VR.

Lofelt Basslet

Tegenwoordig hebben we overal een hoofdtelefoon op. Of dit nu in de bus, sportschool, vliegtuig of gewoon achter je bureau is. Het voordeel van de Lofelt Basslet is dat hij in al deze situaties heel eenvoudig te gebruiken is. Je sluit een klein kastje via mini-jack aansluiting (zoals bij een hoofdtelefoon) aan op ieder gewenst apparaat. Of dit nu je smartphone, game-console, computer of tablet is. Op dit kleine zenderkastje sluit je vervolgens je hoofdtelefoon aan. Vervolgens zal deze zender draadloos contact maken met de Basslet.

Lofelt Basslet Sender 

De Basslet is in eerste instantie wat onwennig om te gebruiken. Naar mate je gewend raakt aan het apparaat om je pols, en je minder gefocust bent op de vibraties in je pols, zal het pas natuurlijk aan gaan voelen. Wanneer je jezelf ontspant voel je de diepe trillingen steeds verder door je lichaam gaan. Het is dan ook aan te raden om de trillingen niet op maximaal vermogen in te stellen, maar net daaronder. Dat maakt de ervaring aanzienlijk aangenamer. Op maximaal vermogen zou het de Basslet ongeveer 6 uur mee moeten kunnen gaan, maar daaronder moet hij het tot 10 uur uit kunnen houden. Is hij eenmaal leeg dan kun je hem binnen een uur weer volledig opladen.

 

Moet ik deze nep horloge voor mannen of vrouwen kopen?

Waarom heb je een  Basslet nodig? Geen idee. Soms moet je gewoon toegeven dat een product zinloos is. Maar in geval van de Basslet is iedereen wel erg nieuwsgierig naar deze unieke ervaring. Gelukkig heeft Lofelt een 14 dagen niet goed, geld terug garantie. Voor €129,- kun je hem bestellen in de Lofelt webshop of bij Amazon (zonder ‘niet goed-geld terug’ garantie). En mocht je hem in het zwart niet stijlvol genoeg vinden, dan kun je deze wearable eenvoudig voorzien van een ander universeel horlogebandje.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *