Hello world!

koptelefoon op apple computer

Hello World!

 

Dat is de eerste tekst die standaard gepubliceerd staat zodra je aan de slag gaat met Wordpress. Waarschijnlijk ook de eerste inspiratie van veel bloggers die ze gebruiken bij de eerste publicatie. Een korte introductie is immers wel op zijn plaats. 

 

fidges.nl is een verzameling van artikelen over gadgets en producten die mij persoonlijk interesseren en waar ik graag mee aan de slag ben. Dagelijks worden er nieuwe gimmicks op de markt geïntroduceerd die al dan niet de moeite waard zijn om te kopen. Gelukkig heb ik de luxe om een aantal van deze producten te mogen zien, gebruiken en te beoordelen. Ik hoop je via fidges.nl een beeld te geven van de gadgets die wellicht voor jou van meerwaarde kunnen zijn. Daarnaast zal ik de artikelen voorzien van zoveel mogelijk bruikbare tips bij het gebruik van de beschreven producten.

fidges is speciaal geschreven voor mensen die op zoek zijn naar heldere en praktische informatie. De artikelen gaan uit van de praktijk, zodat je zelf kan oordelen of deze praktijk ook bij jou van toepassing is. fidges.nl zal op termijn vol kantenklare tips & tricks staat om te gebruiken rondom de computer, randapparatuur, gadgets, camera’s, audio en video apparatuur, domotica en nog veel meer. Daarnaast zal ik de gebruikte producten testen en mijn persoonlijke oordeel met je delen. Ik hoop je daarmee een onderbouwde en overwogen keuze te kunnen laten maken om een product al dan niet aan te schaffen.

Deze website zal zich de komende periode ontwikkelen. De content zal worden aangevuld. Bezoek fidges.nl dan ook zeker gedurende de komenden maanden. Ik deel mijn ervaringen graag met je.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *