Een koelkast in je tafel, een meubel voor de toekomst.

Sobro tafel

Vergeet de walking fridge reclame die we jaren geleden gezien hebben, maar in ieder geval alle mannen nog zeker kunnen herinneren. Het idee om een koelkast binnen handbereik te hebben voor al je koude biertjes, wijntjes en frisdranken is gevonden. Het is een uitvinding waarvan we allemaal zullen denken “dit is zo logisch, waarom heb ik hier niet aan gedacht”. De koelkast in je tafel, en nog veel meer; De Sobro salontafel.

 

Helaas is hij nog niet in Nederland verkrijgbaar, maar in de VS en Canada wordt hij inmiddels uitgeleverd. We willen hem graag aan jullie voorstellen, de multifunctionele salontafel van Sobro Design. Meer dan anderhalf miljoen dollar heeft Sobro recentelijk opgehaald voor deze salontafel met koelkast via Indiegogo.  En eerlijk gezegd zou ik hem zelf ook bestellen als hij naar Nederland komt. Want een salontafel met ingebouwde koelkast, Bluetooth speaker, LED verlichting, afstandsbediening en oplade voor je smartphone, wie wil dat nou niet.

Sobro tafel zwart

Een koelkast in je tafel

De Sobro is salontafel anno 2018. In een wereld waarbij we met alles verbonden zijn, was het een kwestie van tijd totdat zelfs je interieur actief mee zou gaan doen. Met een koelkast ingebouwd in een grote lade, Bluetooth speakers aan de zijkant, USB poorten om je telefoon mee op te laden en LED verlichting aan de onderzijde is de Sobro een perfect voorbeeld van een meubelstuk dat klaar is voor de toekomst.

Het eerste dat in het oog springt bij de Sobro is de grote koel-lade. Geen koelbox, maar een volwaardige koelkast. En zoals een goede koelkast beschikt ook deze tafel netjes over een thermostaat om die biertjes op de perfecte temperatuur te houden (ergens tussen de 7 en 10 graden). Zo is het nooit meer nodig om een voetbalwedstrijd te onderbreken doordat je gasten droog staan.

 

De ideale salontafel

Naast een koelkast heeft de Sobro nog zoveel meer te bieden. Het is niet alleen een tafel met een ingebouwde koelkast. Verbindt je televisie  draadloos via Bluetooth met de tafel en er komen nog veel meer mogelijkheden beschikbaar.

Aan de zijkanten van de tafel zitten bluetooth-speaker ingebouwd. Als we alle reviews mogen geloven dan zijn dit ook hele degelijke speakertjes met goed warm geluid en voldoende bass. Zo kan je een klein feestje bouwen in je woonkamer. Dan komt ook gelijk de RGB LED verlichting aan de onderkant van de tafel tot zijn recht. Deze functies, en de koelkast, bedien je eenvoudig met de touchbediening in het tafelblad (hopelijk met kinderslot).

Heeft jouw televisie nog niet de mogelijkheid om zichzelf via bluetooth te verbinden? Geen probleem, Sobro levert een Bluetooth Dongle/ Chromecast mee die je eenvoudig in je TV plugt.

Verder is de tafel voorzien van 2 USB poorten om je smartphone eenvoudig op te laden. In de huidige Amerikaanse versie zitten ook 2 aansluitingen voor laptop-stekkers. Maar uiteraard zijn die aansluitingen in Europa net even iets anders. Ik blijf hopen op een Europees model.

Sobro tafel met hout afwerking

Wat kost een digitale salontafel?

Het design moet je aanspreken. Gelukkig is de tafel nu al beschikbaar in 3 afwerkingen: Strak wit, pik zwart en met een houtafwerking. De prijs is ook aanzienlijk hoger dan een niet-digitale salontafel. Maar als je de prijs van een koelkast, setje bluetooth-speakers en een goede salontafel bij elkaar optelt kom je in de buurt.  Voor $1.499,- dollar kun je deze koelkast in je tafel nu bestellen in Amerika en Canada. Mocht hij ooit naar Nederland komen dan zal je waarschijnlijk het dollar-teken moeten veranderen in een euro-teken. Maar, voor die prijs moet je alleen nog maar de pootjes eronder te schroeven en de stekker in het stopcontact te steken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *