LED bril, gadget cadeautip voor de fun

LED bril fun gadget

Communiceren met elkaar blijft voor veel mensen een uitdaging. Zeker doordat we dag in dag uit naar onze smartphone zitten te turen. Chemion heeft hier iets op bedacht. Zeker niet de ideale oplossing, en ook niet voor iedereen bedoeld. Maar grappig is het wel. Een LED bril waarmee je eenvoudig met elkaar communiceert met berichten vanaf je gezicht.

 

Nieuw is deze bril niet, maar hij is zeker de moeite waard als je een origineel cadeau wil geven gedurende de aankomende feestdagen. Nuttig is hij ook niet echt, maar je gaat er uren plezier aan beleven. De Chemion bril kan eenvoudig tekst, animaties, tekeningen en een equalizer via de LED’s aan de voorkant projecteren. Ideaal tijdens een leuk feestje waarbij de muziek net te hard staat om fatsoenlijk te kunnen praten.

Chemion LED bril en app

 

Bestuur je bril

De bril synchroniseerd eenvoudig met je smartphone via Bluetooth. De Chemion app is beschikbaar voor zowel Android als iOS en is gewoon te vinden in de app stores. Via deze app programmeer je eenvoudig teksten, animaties en plaatjes die je via de LED bril wil tonen. Deze kun je direct on-the-go op je bril tonen. De bril kan ook via de microfoon van je smartphone geluiden en muziek herkennen waardoor de animaties hierop gesynchroniseerd worden.

Chemion app programmeren

 

De bril werkt op 2 AAA Batterijen. Daarmee houdt hij het ongeveer 8 uur vol. Dat is lang genoeg voor de hele avond. Maar ik ga er van uit dat je al veel eerder genoeg krijgt van het kijken door de kleine spleetjes aan de binnenkant van de bril.

Een bril kopen

De Chemion LED bril is gewoon verkrijgbaar in verschillende Nederlandse webshops. Via Bol.com is hij verkrijgbaar voor € 69,95, de app is gratis te downloaden.  Niet functioneel , maar o zo leuk! Je wil ze gewoon hebben zonder dat je dit kunt verklaren aan de normale mede-mens.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *