Een Ghettoblaster voor iedereen: Teufel Boomster

Teufel Boomster 2.0

De Teufel Boomster kennen we inmiddels alweer 3 jaar, maar Teufel heeft op de IFA in September de verbeterde opvolger aangekondigd. Vanaf november 2017 zal hij ook daadwerkelijk leverbaar zijn. De hoogste tijd om te kijken of Teufel er in geslaagd is om de reeds veelzijdige Boomster nog beter te maken.

 

Met DAB+, een display en een verbeterde antenne heeft Teufel zeker goed geluisterd naar de feedback uit de markt. De Teufel Boomster ontvangt nu bovendien naast VHF-zenders ook digitale radio via DAB+. Een techniek die steeds meer ingeburgerd raakt en van meerwaarde is voor de geluidskwaliteit en het bedieningsgemak.  Het nieuwe display maakt het makkelijker om zenders te vinden en geeft nuttige informatie weer, zoals de batterijstand, basinstelling en het volume. Dit display zit mooi weggewerkt en verscholen achter de stijlvolle gril. Waar zijn voorganger met een kabelantenne werd geleverd, is de nieuwe Boomster voorzien van een telescoopantenne die een optimale ontvangst waarborgt.

 

Met twee tweeters, twee midrange speakers en een 90 mm subwoofer creëert de Teufel Boomster een vol en gebalanceerd geluid. Met een speelduur van 10 uur biedt de accu ondersteuning voor lange luistersessies. Verbinden met de telefoon gaat uiteraard via Bluetooth, maar ook NFC is mogelijk. Hierdoor ontstaat ook de mogelijkheid om handsfree te bellen. Wanneer de batterij van de mobiele telefoon leeg raakt, kan die worden opgeladen via de USB-oplaadpoort. Uiteraard is het ook mogelijk de speaker met de meegeleverde adapter op het stroomnet aan te sluiten.

Snel bestellen = voordeel

De Teufel Boomster kan per direct bij voor inschrijving worden besteld via www.teufelaudio.nl voor een prijs van 349,99 euro. De eerste 1.000 klanten die de nieuwe Boomster vooruitbestellen, ontvangen 50 euro korting. De Boomster wordt naar verwachting vanaf november 2017 geleverd.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *