Kleine en betaalbare soundbar: Teufel Cinebar One

Cinebar One+

Op de IFA in September is hij al aangekondigd, maar hij is nu ook eindelijk (bijna) leverbaar: De Cinebar One en One + van Teufel. Kleiner worden soundbars niet. Deze hele kleine soundbar past overal, geeft een degelijk gelijk (zeker met de optionele draadloze subwoofer) en is bovendien nog prettig betaalbaar. Die willen we toch graag even voorstellen.

 

Geluid is vaak ondergewaardeerd maar zeker zo belangrijk voor film- en televisiebeleving als beeld. Platte TV’s worden steeds platter maar staan er helaas niet om bekend vanwege hun geweldige geluidskwaliteit. De afwezigheid van een goede klankkast is daarbij een belangrijke reden. Een goede Stero of Dolby installatie is tegenwoordig een must. Maar zeker voor de klein behuisden of mensen die gewoon een hekel hebben aan die lelijke speakers door het huis, is een soundbar een goed alternatief. Met de Cinebar One en Cinebar One+ biedt Teufel een bijzonder compacte, comfortabele en betaalbare oplossing voor zwak televisiegeluid.

Teufel Cinebar One

Inhoud

De Teufel Cinebar One is een wolf in schaapskleren. De actieve soundbar is voorzien van 4 kleine tweeters op een breedte van slechts 35cm. Deze zorgen voor een goed ruimtelijk geluid. Een aanrader is de optionele subwoofer in de Cinebar One+ set. Deze zorgt voor een degelijk basgeluid voor een relatief kleine meerprijs van €100,-. Voor ruimtes tot 25 vierkante meter is deze set een zeer geschikte oplossing zonder al te veel ruimte in te nemen.

 

Installatie

De soundbar past eigenlijk overal; op een televisiemeubel, aan de muur gemonteerd of onder je computer (want ook daar is hij zeer geschikt voor). Aansluiten is bijzonder eenvoudig. Stekker in het stopcontact, HDMI via de ARC ingang aansluiten op de televisie en spelen maar. De meegeleverde infrarood afstandsbediening doet de rest. De draadloze subwoofer kun je op een willekeurige positie in de kamer plaatsen. Deze heeft alleen een stopcontact nodig.  Wanneer je de Cinebar One als computer speaker wil gebruiken dan kun je de soundbar ook eenvoudig aansluiten via de USB aansluiting. Gewoon lekker muziek luisteren? Je smartphone verbinden via Bluetooth kan bij deze speaker ook. Zo is hij van alle markten thuis.

Wanneer kun je hem verwachten

Je kunt de Cinebar One en One+ nu alvast bestellen. De systemen worden naar verwachting medio november uitgeleverd. Mooi optijd om alle kerstfilms te ervaren met goed geluid. De Cinebar One is al te vinden in de Nederlandse store voor €269,99 , de Cinebar One+ is daar ook te vinden voor €369,99. Geen fan van de typische zwarte “Teufel”uitstraling? Hij is leverbaar in zowel zwart als wit. Bovendien kun je de Cinebar One ook makkelijk tot 8 weken rustig thuis uitproberen. Bevalt hij niet, dan stuur je hem gewoon terug en ontvang je ook je geld terug. Dat is de garantie die Teufel je geeft.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *